GOSPITAL TA’LIMDAGI O‘QUVCHILARNI MATEMATIKA FANIGA QIZIQTIRISH USULLARI - Xalilov Zuhriddin Abduraxim o‘g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada gospital ta’limdagi o‘quvchilarni matematika faniga qiziqtirishning samarali metodlari va o‘quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini shakllashtirish haqida so‘z boradi.