TADBIRKORLIK FAOLIYATINING BOSHLASH MEZONLARI - G.Jumayeva (Ustozlar uchun, 2025)
Tadbirkorlik faoliyati bilan shug‘illanish yuzasidan quyidagi savollarimga javob bersangiz: I guruh nogironligi bo‘lgan fuqarolar tadbirkorlik faoliyati bilan shug‘ullanishi mumkinmi, agar mumkin bo‘lsa, qanday faoliyat bilan shug‘ullansa bo‘ladi?, tadbirkorlik faoliyatini rasmiylashtirish uchun qayerga murojaat etishi kerak, davlat ro‘yxatidan o‘tish tartibi qanday bo‘ladi?, ulardan qanday hujjatlar talab etiladi va qanday imtiyozlar beriladi? Agar tadbirkorlik faoliyatini boshlash uchun subsidiya olmoqchi bo‘lsa, qanday turdagi subsidiya beriladi?