KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI OʻQUVCHILAR TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISHNING DOLZARB PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qoʻshshayeva Gulnoza Ibrohimovna; Amonova Surayyo Gʻafforovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida kichik maktab yoshidagi o’quvchilarining tafakkur tezligini shakllantirishning muhimligi, uning bugungi kundagi ahamiyati va dolzarbligi masalalari ko’rib chiqiladi.