O’SMIRLIK DAVRIDA KECHADIGAN PSIXOLOGIK OʻZGARISHLARNI TAHLIL ETISH MASALALARI - Isoqov Dilshod Abduraxmon o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
O’smirlada kechadigan jarayonlardan eng ko’p uchraydigan xolat xulqiy og’ishdir va aynan mana shu jarayon natijasida xozirgi kunda juda ko’p jinoyatlar va suitsidlar kelib chiqmoqda.Bularga barham topib bunday holatlarni bartaraf etish pedagok va psixologlar uchun mas’uliyatli vazilardan bo’lishi va barcha xarakat qilish kerak