ZOʻRAVONLIK HOLATLARI SODIR ETILISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Shahlo Davlatova Toshmurodovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bolaga zo‘ravonlik, shafqatsizlik kabi jismoniy zo‘ravonlik, jinsiy zo‘ravonlik, beparvolik, psixologik zo‘ravonlik va insoniyatga to‘g‘ri kelmaydigan maqsadga erishishga qaratilgan boshqa xatti-harakatlar, bolaga og‘riq keltiruvchi, uning sog‘lig‘i va rivojlanishiga zarar yetkazish - harakat haqida so‘z boradi.