ЭЛЕКТРОТЕХНИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА КЎРГАЗМАЛИ ЭКСПЕРИМЕНТАЛ МЕТОДЛАРНИ ҚЎЛЛАШ УСУЛЛАРИ - Y.K.Jo‘raev (Ustozlar uchun, 2025)
Elektrotexnika fani dars jarayoniga kreativ yondashish orqali tashkil etish, o‘quv jarayonini qiziqarli o‘tkazish usullaridan foydalanish, o‘qitishda ko‘rgazmali eksperimental usullardan foydalangan holda mavzularni o‘zlashtirish ko‘rsatgichini oshirishning samarali ta’rflari berilgan.