ICHKI ISHLAR ORGANLARI FAOLIYATIDA PSIXOLOGIK BILIMLARNING AHAMIYATI - Axmedov Farxod Saydaliyevich (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada ichki ishlar organlari faoliyatida psixologik bilimlarning ahamiyati, ularni barvaqt oldini olish, zamonaviy axborot-kommunikasiya texnologiyalaridan unumli foydalanish, har bir ichki ishlar xodimi o’zlariga biriktirilgan hududda huquqbuzarlik va jinoyatchilikka qarshi kurashishning tashkilotchilari bo’lgan tergovchi, tezkor xodim, profilaktika inspektori o’z faoliyatini bir-birlari bilan o’zaro bog’liq holda olib borishda, huquqbuzarlik va jinoyatchilikni barvaqt oldini olish borasida amalga oshirilishi zarur bo’lgan chora-tadbirlar yoritilgan