PSIXOLOGIK BILIMLARNI OSHIRISHDA ICHKI ISHLAR ORGANLARI FAOLIYATINING O‘RNI. - Axmedov Farxod Saydaliyevich (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada psixologik bilimlarni oshirishda ichki ishlar organlari faoliyatining o‘rni, xodimlarda kasbiy psixologik hislatlarni rivojlantirish, barcha kasbiy harakatlarni xizmat faoliyatining har qanday murakkab va xavfli sharoitlarida yuqori darajadagi samara bilan bajarishlariga yordam beruvchi o‘quv va ko‘nikmalarning maxsus xususiyatlarini shakllantirishdan iborat.