SOG‘LOM MUHIT - SOG‘LOM JAMOA - Islomjon Abduraximov; Zakirova Zulfiya Turayevna (Ustozlar uchun, 2025)
Ta’lim muassasalarida sog’lom muhitni yaratish o’qituvchi hamda o‘quvchilarning ruhiy va hissiy holatini ta’minlashda hal qiluvchi o‘rin tutadi. Sog’lom muhit akademik, ijtimoiy yoki shaxsiy muammolarga duch kelgan ta’lim-tarbiya beruvchi va ta’lim-tarbiya oluvchilarga yordam beradi, ularga ta’lim yo’llaridagi murakkabliklarni yengib o’tishga va o’zlarining to’liq salohiyatini ro’yobga chiqarishga yordam beradi. Ushbu maqola ta’lim muassasalarida sog’lom muhitni yaratish, uning afzalliklari va ta’lim-tarbiya beruvchi hamda ta’lim-tarbiya oluvchilarning hayotiy natijalarini ijobiy tomonga o’zgarishiga ko’mak beradi.