TARBIYACHINING INNOVATSION YONDASHUVI ASOSIDA BOLALARDA RIVOJLANISH SOHASINI INTEGRATSION USULDA TAKOMILLASHTIRISH. - D.J.Saparmuradova; Z.J.Bozorboyeva; M.S.Alimbayeva (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada tarbiyachining innovatsion yondashuvi asosida bolalarda rivojlanish sohasini integratsion usulda takomillashtirish to‘grisidagi masalalar ko‘rib chiqiladi. Maktabgacha ta’lim tashkilotlarini bola ta’limi va rivojlanishida innovatsion yondashishlari xususiyatlari, tarbiyachining innovatsion faoliyatdagi o‘rni va ahamiyati to‘g‘risidagi masalalar va ularning yechimlari ko‘rib chiqiladi.