MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TA’LIM-TARBIYA BERISHDA M. MONTESSORI METODIKASI - Qodirova Surayyo Orinboy qizi; Raximberganova Sohiba Jamol qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada M. Montessori metodikasining maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’lim-tarbiya berishda tutgan o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Montessori usulining asosiy tamoyillari, bolalar rivojlanishiga ta’siri va O‘zbekiston ta’lim tizimidagi qo‘llanilishi haqida so‘z boradi.