O’ZBEKISTONNING TURIZM SALOHIYATI: IMKONIYATLAR VA RIVOJLANISH YO’LLARI - Nurullayev Sharifxo’ja Mansurxo’ja o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekistonning turizm sohasi tahlil qilinadi.Elologik turizm, madaniy sayohat,ziyorat turizmi rivojlanishi,ba’zi muammolar va yechimlar keltiriladi. Taqdiqot natijalari turizmni o’sib borayotganini ko’rsatadi,transport va reklamani rivojantirish joizligini ta’kidlaydi.