BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA STEAM YONDASHUVI - Oygul Hamroyeva (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada steam yondashuvi biologiya fanini o’qitishda yuqori samaradorlikka erishish uchun interaktiv va qiziqarli imkoniyatlar yaratadi. Bu yondashuvda o’quvchilar faol ishtirok etishlari, tajriba o’tkazishlari va muammoni hal qilish uchun jamoaviy ishlari talab etilishi haqida ma’lumotlar keltirilgan