RAQAMLI MARKETING SHAROITIDA BRENDINGNING ZAMONAVIY KO‘RINISHLARI - Sharipova Jamila Rashid qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Maqola raqamli marketing sharoitida brendingning zamonaviy ko‘rinishlarini o‘rganadi. Raqamli marketingning rivojlanishi brendlarga yangi imkoniyatlar va chaqiriqlarni keltirib chiqardi. Ushbu maqolada, brendning raqamli muhitdagi strategiyalarini qanday ishlab chiqish, rivojlantirish va muvaffaqiyatli amalga oshirish kerakligi ko‘rib chiqiladi. Zamonaviy brendingning raqamli texnologiyalar bilan qanday uyg‘unlashishi va ularning brend qiymatini oshirishdagi roli o‘rganiladi. Shuningdek, maqola brendingni raqamli asrda boshqarishning samarali metodlari va yondashuvlarini keltirib, kompaniyalar uchun strategik yo‘nalishlar ishlab chiqadi.