SEYSMIK HODISALAR VA ZILZILALAR - Asadov Azizbek Zohir o‘g‘li; Muxtorov Abbosjon Vosidjon o‘g‘li; Xalimova Shahnoza Rahimjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada seysmik hodisalar va zilzilalarning kelib chiqish sabablari,zilzilalarning tarqalish tezliklari hamda ularga qarshi qo‘llaniladigan choralar-tadbirlar keltirilgan.