QIZAMIQ KASALLIGINING ASOSIY BELGILARI. - Azizova Gulchehra; Qayumova Sharifaxon (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu mavzu bo’yicha qizamiq kasalligining qanday kasallik ekanligini , yuqish yo’llarini, belgilari to’g’risida va qanday asoratlari mavjudligini va davolash usullarini bilib oladilar , qizamiq kasalligida qanday profilaktik choralar ko’rilishi haqida ma’lumotga ega bo’ladilar.