GURUHIY TRENINGLARDA PSIXOGIMNASTIKANING ROLI - Jumaniyazova Oysha Sultanovna; Yusupova Maxliyo Narimon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada guruhiy psixologik treninglarda qo’llanadigan psixogimnastikaning o’rni va ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan