HOZIRGI ZAMON PSIXOLOGIYASI VA HOZIRGI ZAMON PSIXOLOGI - Naimova Matlab Ro'ziyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola oldingi va hozirgi zamon psixologiyasi, Hozirgi davrda psixologlarga qo’yilgan muhum vazifalar haqida.