DIAGNOSTIK YONDASHUV ASOSIDA UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARI DIREKTORLARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Nuriddin Yаhoqulovich Qurbonov (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari direktorlarining kasbiy kompetentligini diagnostik yondashuv asosida oshirish yo‘llari yoritilgan.