PROFILAKTIKA INSPEKTORINING “HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI KUNI” DA XONADONBAY ISHLASH FAOLIYATINI YANADA TAKOMILLASHTIRISH - Boboraximov Abror Baxramovich; Amirqulov Shoxjaxon Husniddin o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola huquqbuzarliklarning barvaqt oldini olish va jamiyatda xavfsizlikni ta’minlash maqsadida profilaktika inspektorlari tomonidan amalga oshiriladigan “xonadonbay” ishlash faoliyati muhim ahamiyatga ega. Ushbu tadbir “Huquqbuzarliklar profilaktikasi kuni” munosabati bilan ushbu yo‘nalishdagi ishlarning samaradorligini oshirish va mavjud muammolarni bartaraf etishga qaratilgan.