OʻQITUVCHILARNI TAYYORLASH VA ULARNING MALAKASINI OSHIRISH ZARURIYATI. - Ko‘bayev Akmal Sirliyevich (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada malaka oshirish jarayonida oʻqituvchilarni tayyorlashning ilmiy-metodik asoslari, malaka oshirish zarurati va uning shakllari, malakali oʻqituvchining jamiyatdagi oʻrni haqida so‘z boradi.