INGLIZ TILINI O‘RGANISHNI KUCHAYTIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI - Toshboltayev Faxriddin Urinboyevich; Umarova Diloromxon Muzaffar qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada axborot texnologiyalarining ingliz tilini o‘rganishda o‘rni va roli tahlil qilinadi. Texnologiyalar, jumladan onlayn platformalar, mobil ilovalar va interaktiv vositalar til o‘rganishning samaradorligini oshiradi. Axborot texnologiyalarining ta’lim jarayoniga ta’siri va o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirishdagi roli haqida ilmiy tahlil beriladi. Biroq, texnologiyalardan noto‘g‘ri foydalanish salbiy ta’sir ko‘rsatishi mumkin.