HOZIRGI ZAMON PSIXOLOGIYASI VA PSIXOLOGIYA TARAQQIYOTI - Nurllayeva Inobat Shomuradovna; Vaisova Nafosat Rajabboyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada siz Hozirgi zamon psixologiya fanining tuzilishi, uning asosiy tarmoqlari hamda psixologiya fanining taraqqiyot bosqichlari bilan tanishasiz.