PSIXOLOGIYA FANINING SOHALARI VA UNING TADQIQOT METODLARI - Jumaniyazova Zilola Arslonbekovna; Razzakova Nargiza Farxodovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada siz Psixologiya fanining ilmiy tekshirish metodlari. Kuzatish. eksperiment: laboratoriya va tabiiy eksperiment. Psixodiagnostika metodlari va ularning qo`llanilishi: suhbat, anketa, faoliyat jarayoni va uning mahsulotlarini tahlil qilish. Test metodi va uning qo`llanilishi haqida ma’lumotlarga ega bo’lasiz.