PEDAGOGIKA FANLARINI YANGI METODLAR BILAN O‘QITISHNING DARS JARAYONIGA TA’SIRI - Abramatova Shaxnoza Baxtiyorovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada pedagogika fanlarini yangi pedagogik metodlar bilan o‘qitishning dars jarayoniga ta’siri, o‘quvchilarning o‘rganish jarayonidagi faoliyatini oshirish va ta’lim sifatini yaxshilashdagi roli tahlil qilinadi. Zamonaviy ta’lim metodlarining, ayniqsa, interaktiv, amaliy va raqamli ta’lim yondashuvlarining ta’siri o‘rganiladi. Maqola pedagogik metodlarning o‘zgarishi o‘quvchilar uchun qanday yangi imkoniyatlar yaratishi va ta’lim tizimida qanday samarali o‘zgarishlarga olib kelishi haqida fikrlar beradi.