MA’LUMOTLAR BAZASI FANINING DARSLARINI O‘ZIDA MUJASSAMLASHTIRGAN WEB SAYT - Baltayev Rustambek Shuxrat o‘g‘li; Ramanberganova Mahliyo Ravshanbek qizi; Otabayeva Feruza Ogʻabek qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu loyiha ma’lumotlar bazasi fanini o‘rgatishga mo‘ljallangan interaktiv web sayt yaratishga bag‘ishlangan. Sayt foydalanuvchilarga nazariy darslar, amaliy mashqlar, testlar va vizual materiallar orqali fan mazmunini chuqur o‘zlashtirish imkonini beradi. Dasturiy ta’minot sifatida Django, React va PostgreSQL texnologiyalaridan foydalanilgan. Platforma o‘quv jarayonini raqamlashtirish va mustaqil ta’limni qo‘llab-quvvatlashga xizmat qiladi.