OTA-ONALARNING FARZAND TA’LIM OLISHIDAGI PSIXOLOGIK OʻRNI VA AHAMIYATI - Eshonqulova Lobar Vahobovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ota-onalar ishtirokining bolalarning o‘quv faoliyati va hissiy farovonligiga ta’sirini muhokama qiladi, oilalarni o‘z farzandlarining ta’limiga samarali jalb qilish uchun maktablar uchun amaliy tavsiyalar beradi.