“INKLYUZIV TA’LIM: XALQARO TAJRIBA VA AMALIYOT, ERISHILGAN NATIJALAR, MUAMMO VA ULARNING YECHIMLARI” - Azimova Barnoxon Rustamaliyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada, umumiy o‘rta ta’lim maktablarida inklyuziv ta’limning joriy qilinishi va O‘zbekiston va Xorijiy mamlakatlarida inklyuziv ta’limning qo‘llanishi, imkoniyati cheklangan bolalarning sog‘lom bolalar qatorida ta’lim olishi hamda ularga yaratilgan shart-sharoitlar haqida ma’lumot berilgan.