BOLALARDA KECHADIGAN DEPRESSIV HOLATLAR VA ULARNING NAMOYON BOʻLISH SABABLARI - Ro'ziyeva Sarvinoz Ilhomovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada bolalarda kechadigan depressiya va uning kelib chiqish sabablari, depressiya belgilari yoritilgan. Bolalarni ruhiy tushkunlikdan olib chiqish choralari haqida tavsiya va maslahatlar berilgan. Shu boisdan ushbu kichik tadqiqot amaliy va umumiy psixologiya tizimida faoliyat ko’rsatayotgan mutaxassislar va pedagogikapsixologiya fakultetida tahsil olayotgan talabalar, tarbiyachilar va ota-onalar uchun muhim ahamiyatga ega.