TA’LIMDA TEXNOLOGIK YONDASHUV: PEDAGOGIK MAHORAT VA UNING O‘QITUVCHI FAOLIYATIDAGI O‘RNI - Nurimova Malika; Olimova Dano Shakirovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida texnologik yondashuvning ahamiyati, pedagogik mahoratning mazmuni va uning o‘qituvchining kasbiy faoliyatida tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalar, interaktiv usullar va axborot-kommunikatsiya vositalaridan foydalanish orqali o‘qitish samaradorligini oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Maqolada zamonaviy o‘qituvchidan talab qilinadigan kompetensiyalar, innovatsion metodlardan foydalanish va uzluksiz kasbiy rivojlanish zarurati yoritilgan.