TA’LIMIY O’YINLAR ASOSIDA BOSHLANG’ICH SINFLARDA O’QITILADIGAN ASOSIY FANLARDAN DIDAKTIK TAMINOT YARATISH MEXANIZMLARI - Xamroqulova Fotima Komil qizi; Normo’minova Gulhayo Shavkat qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada ta’limiy o’yinlar asosida boshlang’ich sinflarda o’qitiladigan asosiy fanlardan didaktik taminot yaratish, xususan, boshlangʻich ta’lim samaradorligini oshirishda didaktik o’yinlardan foydalanishning ahamiyati dars jarayonida qo’llanilayotgan didaktik o’yinlar ularning turlari va qo’llash tartibi haqida fikrlar bayon etiladi.