IJODKORLIK TUSHUNCHASI VA UNING TA’LIM TIZIMIDAGI AHAMIYATI - Mavlonova Xilola Jaxongir qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ijod tushunchasi, ijodkorlik tushunchasiga ilmiy manbalarga tayangan holda ma’lumot berilgan. Ijodkorlik qobiliyatini shakllantirish va uni ta’lim tizmida tutgan o’rni ahaqida tahliliy ma’lumotlar berilgan