“AMALIYOTCHI PSIXOLOG SHAXS VA MUTAXASSIS SIFATIDA” - Sharofutdinova Gulsanam Soliyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada amaliyotchi psixologlarning shaxs sifatida egallashi lozim bo‘lgan xususiyatlari va muataxassis sifatida jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilingan. Shuningdek, amaliyotchi psixologlarning axloqiy va kasbiy tamoyillari yoritib berilgan.