O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING FAOLIYATI - Bobomurod Tillayev; Mamajanova Odinaxon Oybek qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ommaviy axborot vositalari (OAV) jamiyatda axborot tarqatish, jamoatchilik fikrini shakllantirish, davlat va fuqarolar o‘rtasida axborot almashinuvi vositasi sifatida muhim o‘rin egallaydi. O‘zbekistonda bu soha huquqiy asoslar, moddiy-texnik baza, jurnalistlarning erkin faoliyati va so‘z erkinligini ta’minlash yo‘nalishlarida rivojlanish haqida yoritilgan.