KURASH SPORTI BO‘YICHA O‘QUV MASHG‘ULOTLARINI INTERFAOL METODLAR ASOSIDA TASHKIL ETISH. - Azimov Anvarjon Azizjon ogli (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kurash sporti bo‘yicha o‘quv mashg‘ulotlarini interfaol metodlar asosida tashkil etishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi. Interfaol metodlar sportchilarning darsdagi ishtirokini faollashtirish, texnik-taktik tayyorgarlik darajasini oshirish va mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishga ijobiy ta’sir ko‘rsatishi asosli dalillar bilan asoslanadi. Shu bilan birga, mazkur maqolada interfaol yondashuv orqali erishiladigan natijalar, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ilmiy asosda yoritib berilgan.