MAKTABDA SOG‘LOM MUHITNI YARATISH HAMDA O‘QITUVCHI OTA-ONA VA PSIXOLOG HAMKORLIGINI TASHKIL QILISH - Saitboyeva Sevara Erkinovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ta’lim tarbiya masalasi murakkab bo’lib, bunday ulkan mas’uliyatli, sharafli ishni oila, mahalla, maktab va keng jamoatchilik bilan hamkorlikda olib borish muhim ahamiyatga ega.