DЕSTRUKTIV SHAXSLARDA OILAVIY MUNOSABATLAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Djurayeva Ugʻuloy Islomovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada dеstruktiv shaxslarda oilaviy munosabatlarning shakllanishi haqida bayon etilgan.