TURKISTON GENERAL-GUBERNATORLIGI DAVRIDAGI SOLIQ MASALALARINIG YORITILISHI TARIXI TARIXSHUNOSLIGI - Xokimova Gultabassum (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Chorizmning mustamlakachilik siyosati tarixshunosligi borasida olib borilgan ilmiy ishlar, ularning tarix va tarixshunoslikdagi ahamiyati, o‘sha davr mafkurasi bilan yozilgan asarlarning tarixiy talqini va ularning bugungi kundagi o‘rni.