O’SMIRLAR ORASIDA RUHIY TUSHKUNLIK HOLATLARINI OLDINI OLISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Razzoqova Dilovar Boymaxmatovna (Ustozlar uchun, 2025)
O’smirlardagi aqliy tiklanish jarayoni mavzusining mavhumi, ehtimol, o’smirlar ruhiy salomatlik muammolari, masalan, ruhiy tushkunlik, tashvish va jarohatlardan xalos bo’lishda duch keladigan qiyinchiliklarga qaratilgan bo’lishi mumkin. Bundan tashqari, u o’smirlarning ruhiy salomatligi va tiklanish umidlarini shakllantirishda texnologiya va ijtimoiy media rolini ta’kidlashi mumkin.