BOLALARDA SHAXSNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Nurjanova Nazokat Matnazarovna (Ustozlar uchun, 2025)
Bola tug’ilishidan boshlab normal rivojlanishi uchun muloqot muhim ahamiyatga ega. Faqatgina muloqot jarayonida bola inson nutqini o’zlashtirib olishi mumkin. Bu o’z navbatida bola faoliyatida va atrof-muhitni bilish va o’zlashtirishda yеtakchi vazifani bajaradi.