G’ARBIY YEVROPA MUSIQASIDA KLASSIK VA ROMANTIK DAVRLAR - To`rayeva Mohigul Zahriddin qizi; Raxmatullayev Xumoyun Shafoatovich (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada G’arbiy Yevropa 1750- yildan 1820-yilgacha Klassik va 1810-yildan 1900-yilargacha davom etgan Romantik davrlar, ushbu davrlarda yashab ijid qilgan kompozitorlar tomonidan yaratilgan musiqa asarlari haqida ma’lumotlar keltirlgan.