STRESS HAQIDA PSIXOLOGIK QARASHLAR - Eshniyozova Gulrux Shuhrat qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada stress haqidagi mavjud nazariyalarning psixologik tahlili berilgan bo‘lib, mazkur nazariyalarning mohiyati bilan tanishish psixologik yo‘nalishda stressni o‘rganish yuzasidan ilmiy tadqiqotlarning yo‘nalishini belgilashga ham xizmat qiladi.