MOBIL QURILMALARDAN FOYDALANIB MASOFAVIY TA’LIMNI TASHKIL ETISH - Odinaxon Erkinova (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ma’ruzada zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalangan holda mobil qurilmalar yordamida masofaviy ta’limni samarali tashkil etish masalalari yoritilgan. Moodle tizimi, E-ta’lim, va ochiq ommaviy onlayn kurslar (OOOK) imkoniyatlari tahlil qilingan.