MEXR-OQIBAT JAMIYAT BIRDAMLIGI GAROVI - Ataxanov Ozodbek Iskandar o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Insonning jamiyatdagi o’rni va tinchlik uchun bosib o’tgan yo’li va ezgu amallari va etiqodlari haqida fikriy yondashuvlar haqida fikr yuritiladi. Urf-odatlarimiz va tinchliksevar xalq eng ulug’ nemat tushuncha ekanligini tushunish va anglash tog’risidagi g’oyalar yuritiladi.