PSIXOLOGIK MASLAHAT BERISHNI TASHKIL QILISH - Jomoloddinova Saodat Ismoilovna; Allayeva Nargiza Axmedovna (Ustozlar uchun, 2025)
Psixologik maslahat mijoz va konsultant o’rtasidagi munosabatga asoslanadi. Mijoz muammosiga ko’ra konsultant psixologik maslahatning maqbul turidan foydalanadi. Maslahatning samarali kechishi maslahat turlarining to’g’ri tanlanishiga ham bog’liqdir. Maslahatning bir necha turlari mavjud. Quyida shular haqida ma’lumotlar keltirilgan.