INSONLAR TEMPERAMENTINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Bobojonova Muxlisa Qo‘ziboyevna; Qalandarova Zubayda Ro‘zmatovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada temperament turlari va ularning psixologik tavsifi, temperament haqida umumiy tushuncha berilgan.