AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING TA’LIM SOHASIDAGI OʻRNI - Toshboltayev Faxriddin O'rinboyevich; Tojiboyeva Robiya Yunusjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalarining ta’lim sohasidagi o‘rni, xususan ingliz tili o‘rganish jarayoniga ta’siri talaba nuqtayi nazaridan tahlil qilingan. Axborot texnologiyalari yordamida til ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari, yuzaga keladigan qiyinchiliklar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida shaxsiy kuzatishlar asosida fikr yuritilgan. Maqola texnologiyalardan foydalangan holda ta’lim samaradorligini oshirishning muhim tomonlariga urg‘u beradi.