AXBOROT TEXNOLOGIYALARI ORQAL CHET TILLARINI O’RGANISH: AN’ANAVIY TA’LIMDAN ZAMONAVIY YONDASHUVGA - Muxtorova Mubina Avazbek qizi; Toshboltayev Faxriddin (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalarining chet tillarini o‘rganishdagi o‘rni va zamonaviy yondashuvlar haqida fikr yuritiladi. An’anaviy ta’lim uslublari bilan zamonaviy texnologiyalar orqali til o‘rganish o‘rtasidagi farqlar tahlil qilinadi. Onlayn platformalar, sun’iy intellekt asosidagi dasturlar, mobil ilovalar va multimedia vositalarining til o‘rganishga ta’siri ko‘rib chiqiladi.