TIJORAT BANKLARI MOLIYAVIY BARQARORLIGIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Abduvaxobov Shaxzod; Maxmudova Rayxona (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada O’zbekiston Respublikasi tijorat banklari moliyaviy barqarorligiga ta’sir etuvchi omillarga bog’liq bo’lgan muammolar aniqlangan va ularni ularni hal qilishga qaratilgan asosli fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan