TOʻGʻRI KASB TANLASHNING OʻZIGA XOS JIHATLARI,YUTUQLARI VA KAMCHILIKLARI - Shaymardanov Asror Aslonovich (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kasb tanlovchilarning istaklari, kasbga to‘g‘ri baho berish va to‘g‘ri tanlay olish, muammo va kamchiliklarni tan ola bilish, tirishqoqlik va matonatli bo‘lish, to‘siq va mashaqqatlarni yengib o‘tish kerakligi va bu bilan bir qatorda boshqa masalalar ham yoritib berilgan.